Preparati i oprema.
Trenutno nema rezultata za zadati pojam pretrage.
proverite da li ste dobro uneli pojam pokušajte pregled po kategorijama sačuvajte pretragu i dobićete obaveštenje kada se pojave oglasi koji zadovoljavaju ovu pretragu.
Trenutno nema rezultata za zadati pojam pretrage.
proverite da li ste dobro uneli pojam pokušajte pregled po kategorijama sačuvajte pretragu i dobićete obaveštenje kada se pojave oglasi koji zadovoljavaju ovu pretragu.
Original preparati za potenciju.
100% originalni preparati za potenciju, Španska mušica i drugi! Besplatni saveti farmaceuta. Na teritoriji Beograda vršimo besplatnu ličnu dostavu u roku od sat vremena! Proizvod takođe šaljemo brzom poštom za celu Srbiju! Radno vreme 00-24! Pozovite i dokazaćemo Vam da smo najbolji!
Vibrator Strapon Dildo.
Strapon Dildo vibrator namenjen užitku oba pola, izuzetnog kvaliteta, dužina je 15 cm a širina 4c, novi ne korišćeni, moguće lično preuzimanje na Voždovcu ili slanje brzom poštom u diskretnom paketu bez naznake sadržaja. Pogledajte i ostale oglase klikom ispod mojih informacija na svi oglasi.
Vibrator Dildo masazer.
Vibrator sadrzi 30 razlicitih modova brzine i masiranja, izuzetnog kvaliteta, radi na 2 AAA baterije (manje) koje ne dolaze u paketu . vibratori su novi ne korisceni , moguce licno preuzimanje na vozdovcu ili slanje brzom postom u diskretnom paketu bez naznake sadrzaja. pogledajte i ostale oglase.
Vibrator strapon dildo.
Strapon dildo vibrator namenjen uzitku oba pola, izuzetnog kvaliteta, duzina je 14cm a širina 3-3.5cm, u 3 razlicite boje dostupan, novi ne korisceni, moguce licno preuzimanje na vozdovcu ili slanje brzom postom u diskretnom paketu bez naznake sadrzaja. Pogledajte i ostale oglase klikom ispod mojih.
Vibrator Naughty Rabit Pink.
Šifra: 82516062 Veoma lep model, jarko ružičaste boje i sa reljefom koji se presijava u obliku kristala. Efekat je zaista super a uz to upakovan je u exklusivnu kutiju crne boje. Izrađen je od veoma mekog silikona a dimenzije nisu prenaglašene. Dužina radnog dela namenjenog vaginalnoj stimulaciji.
Vibrator VIB Eclipse.
VIB Eclipse Šifra: 82569258 Evo i jednog novog proizvoda u našoj ponudi. Ovaj Eclipse model vibratora, je spoj velikog izbora tehničkih mogućnosti i kvaliteta. Sve ovo garantuje maksimum zadovoljstva. Da navedemo neke od mogućnosti: sedmostepeno podešavanje brzine i izbora tipa vibracije.
Vibrator VIB Odeco black.
VIB Odeco black Šifra: 82554016 Novi brend ODECO koji se nedavno pojavio na svetskom trzistu, od sada je i u našoj ponudi. To su kvalitetni modeli vibratora izrađeni od 100% medicinskog silikona. Veoma su efikasni a sve zahvaljujući modernom i anatomskom dizajnu, kao i kvalitetnoj vibraciji.
Dildo RM Real Body tim.
Šifra: 82514110 Kvalitetan mini dildo za analni odnos. Ovaj simpatični mini dildo je dužine 11 cm a prečnik je 3 cm i baš zbog toga se koristiti za anlni odnos. Napravljen je od veoma kvalitetnog materijala i izuzetno vernog reljefa. Na donjem delu ima vakuum podnožje, pa ga je moguće vrlo lako.
Šifra: 82500193 Prsten za penis, kao pomoć za kvalitetnu erekciju. Kvalitetna pomoć za održanje vrhunske erekcije. Prsten je izrađen od silikonskog materijala, odgovarajuće rastegljivosti i namenjen je za višekratnu upotrebu. Na sebi ima mala zadebljenja koja imaju svoju medicinsku namenu a.
Vibrator karmin novo.
Diskretan mini vibrator u obliku karmina. Zatvoren lici na karmin i niko ne moze posumnjati da se radi o necem drugom pa je iz tog razloga podoban za koriscenje van kuce i putovanja. Dimenzije su 9.5*2.2cm, ima tihe a snazne vibracije a koristi jednu AAA bateriju.
Silikonski vibrator za G tačku.
O zone delight black silikonski vibrator. Ovaj vibrator je izrađen od izuzetno kvalitetnog silikonskog materijala. Dužina vibratora je 13cm, a širina 3cm. Ovaj vibrator ima 7 različitih režima vibracije a za rad koristi 2 x AA baterije. Uz ovaj vibrator preporučuje se lubrikant na vodenoj bazi.
Gel za intimnu higijenu muškaraca.
Ovo je prvi gel za ovu potrebu u Srbiji, namenjen muškarcima! Proizveden je na biljnoj bazi i ima trostruko dejstvo – antibakterijsko, antiupalno i sprečava neprijate mirise. Koristi se prilikom kupanja i obezbeđuje svežinu u intimnoj regiji tokom 24h. Kontolu zdravstvene ispravnosti izvršio.
Durex kondomi-povoljno.
Povoljno-Durex kondomi- U pitanju su Durex clasic (sa slike) Rok trajanja kondoma do septembra 2018te.  Vi porucite koliko zelite.   Cena po komadu samo 20 din.   Kolicina je ogranicena.  
Prsten za penis Richards Ring.
RICHARDS RING Šifra: 82500189 Silikonski prsten za pojačanu erekciju penisa. Podesivi silikonski prsten, prava je pomoć za postizanje i održavanje vrhunske erekcije. Izrađen je od mekog i blago rastegljivog silikonskog materijala. Na sebi ima sistem, uz pomoć koga se prsten može zategnuti po.
Metalne lisice za ruke i noge Metal Wrist.
Metalne lisice za ruke i noge Metal Wrist Šifra: 82500977 Model S/M igračke osmišljen kao 2u1. Drugim rečima, ovo su istovremeno lisice za ruke i noge, kako je i prikazano na slici. Međusobno su povezane dugim lancem, koji će vezanu osobu čvrsto držati u svom zagrljaju. Ukoliko ste zainteresovani.
Dildo RM MILLENIUM WHITE L.
RM MILLENIUM WHITE L Šifra: 82580136 Proziran dildo izrađen od "Jelly" materijala, dobro iraženog reljefa. Model dilda izrađen od kvalitetnog Jelly materijala, sa veoma dobro izraženim reljefom. Interesantan je što je proziran i daje jedan pomalo neobičan vizuelni utisak. Dužina iznosi 18 cm a.
Strap on VIB INVIGATOR.
VIB INVIGATOR Šifra: 82520699 U pakovanju se nalazi vibrator realnog izgleda, napravljen od izuzetno kvalitetnog materijala, dužine 14 cm do testisa. Na donjem delu ima vakuum podnožje i lako se može pričvrstiti na bilo koju glatku površinu. Vibracija je podesiva i koriste se tri AA baterije od 1.5.
Vibrator VIB King Kong.
Dimenzije su ono čime se ovaj model ističe. Dužina iznosi čak nešto više od 30 cm a prečnik čitavih 7 cm. Sve je robusno, izrazito izraženog reljefa a posebno glave. Tu je i vibracija koja je podesiva, ali iskreno rečeno, od nje baš i ne bi trebalo previše očekivati. Razlog je debljina materijala.
Španska mušica i drugi preparati za potenciju.
Španska mušica-kapi i drugi preparati za potenciju, original, uvoznik, besplatna dostava na teritoriji cele Srbije, diskrecija zagarantovana, popusti i do 20%.
Sprej za produženje seksualnog odnosa.
Sprej za odlaganje ejakulacije Sprej za odlaganje ejakulacije Dooz 14000 je jedan od najmocnijih sprejeva za odlaganje ejakulacije sirom sveta. Zahvaljujuci njemu mozete reci zbogom prevremenoj ejakulaciji i uzivati u pojacanoj erekciji. Veliki broj muskaraca cupa kosu sa glave zbog prevremene.