Egyházmegyei Sportnap – 2014

Írta: Webmester on 2014. november 08 .

November 8-án, még a téliálomba-merülés előtt a fiatalok megmozgathatták izmaikat egy-egy baráti összecsapásban a magyaratádi sportnapon.

Bárdudvarnok, Büssü, Igal, Kaposmérő, Kazsok, Magyaratád, Nagybajom gyülekezeteiből és a kaposvári Lorántffy Zsuzsanna Református Iskolából érkeztek a sportolni vágyók.

A templomi áhítatot Kutasiné Molnár Boglárka lelkipásztor tartotta a 2Móz 17,8-15 alapján, majd Kálmán Csaba magyaratádi lelkész ismertette a sportnap menetét és a különböző játékszabályokat. Négy sportszámban mérettek meg a fiatalok.

Az aranyérmet illetve győzelmi kupát az alábbi személyek illetve csapatok szerezték meg:

asztalitenisz – összetettben és lányoknál is : Tollas Vivien – Kaposvár;

asztali tenisz – fiúk : Hajas Gábor és Szászy Bálint;

asztalitenisz – vegyes páros : Tollas Vivien és Kovács Bence;

dárc : Galambos Nimród – Kaposmérő;

teremfoci – gyermek : Kaposmérő csapata (Biczó Dávid, Galambos Nimród, Hargitai Csaba, Hargitai Szilárd Armand, Nemes Kristóf, Rubecz Péter Balázs);

teremfoci – ifjúsági : kaposvári református iskola csapata (Balogh Balázs, Hajas Gábor, Hegyi Bálint, Kacsó Gergő, Kiss Ottó, Kovács Bence, Nagy Máté, Szászy Bálint);

A díjátadást követően a faluházban közös ebéd zárta a sportnapot a magyaratádi asszonyoknak köszönhetően.

Kutasiné Molnár Boglárka

Közösségeink

A kis ifi péntekenként este 6-órától egy olyan külön alkalom a gyerekek számára, ahol az ő szintjükön ismerkedünk a Biblia tanításaival, beszélgetünk és játszunk.

Az ifjúság fontos egy gyülekezet életében, mert ők jelentik számára jövőt. A mai világban a fiataloknak is szüksége van egy olyan közösségre, ahová tartozhatnak!

2013 szeptemberében, mint a mesében egy varázsütésre megalakult a Magyaratádi Vegyeskar. Karnagyunk Újláb Gábor, aki a gyülekezetben a kántori szolgálatot is ellátja.

Jőjjetek én hozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én

megnyugosztlak titeket. Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg

tőlem, hogy én szelid és alázatos szívű vagyok: és nyugalmat találtok a ti

lelkeiteknek. Mert az én igám gyönyörűséges, és az én terhem könnyű.”

Aktuális események

Legújabb híreink

Karácsonyi ünnepség Igalban

Eseménynaptár

Fő Támogatónk

A HEKS (Hilfswerk der Evangelischen Kirchen Schweiz) -alapítványt 1946-ban a Svájci Protestáns Egyházak Szervezete (FSPC)hozta létre. Humanitárius módszerekkel próbálja megszüntetni az éhinség, az igazságtalanság és a szociális nélkülözés okait. Minden ember számára megpróbálja megteremteni a méltóságteljes, biztonságos életet társadalmi, gazdasági és politikai értelemben is.

Református Linkajánló

Média Ajánló

Copyright © Magyaratádi Református Missziói Körzet – All rights reserved.