Kamagra Oral Gel.
Kamagra Oral Gel (7 gelova) je najefektniji i najpopularniji preparat za potenciju koji se može naći na ovim prostorima koji podiže vaše seksualne performanse na jedan viši nivo. Koristi se lako i jednostavno sa dugotrajnim efektom koji može trajati više sati.
PUTEM FORMULARA, SMS PORUKOM ILI POZIVOM NA BROJ: 064 92-88-689 .
CENOVNIK I UŠTEDE.
24-48h (AKS, Post Ekspres, Bex)
Naručivanje.
Dostava se vrši na teritoriji cele SRBIJE, u diskretnom pakovanju, bez bilo kakvog znaka ili natpisa o sadržaju paketa. Narudžbina će vam biti dostavljena u roku od 24h od trenutka naručivanja. Isporuka brzom poštom, kurirskim službama po vašem izboru (AKS i Post Express). Cenu pošiljke uvećanu za iznos poštarine plaća kupac POUZEĆEM.
Za sve narudžbine čija vrednost je 4.000,00 dinara ili više, poštarina je BESPLATNA.
Potencija i Kamagra gel.
Impotencija je nespososobnost koja se javlja kod muškaraca, da se dostigne i održava erekcija, dovoljno dugo da se postigne uspešan seksualni odnos.
Your browser does not support HTML5 video.
Kamagra Oral Gel je lek koji pomaže da se postigne veći protok krvi u celom muškom telu tako da se posle toga dobija više nego stabilna i dobra erekcija.
Problem impotencije utiče na milione ljudi širom sveta. Najverovatniji uzroci impotencije kod muškaraca su: oštećenja nervnih završetaka, arterija, glatkih mišića i fibrzonog tkiva. Da bi se dostigla erekcija potrebna je interakcija uma, nerava, hormona i protoka krvi u krvnim sudovima.
Sve što utiče na te prirodne procese koji se odvijaju u telu može predstavljati problem. Hormoni isto tako mogu uticati na impotenciju. Hormoni su hemijski posrednici koje proizvode određene žlezde u telu koji su odgovorni za kontrolu određenih funkcija u telu. Hormon koji kontroliše telesne funkcije i muške polne hormone je uglavnom prolaktin. On je takođe poznat kao hormon stresa koji ima inhibitorski, korozivni efekat na seksualne funkcije muškarca koje proizvodi hipofiza, najznačajnija endokrina žlezda.
Kamagra Oral Gel je Sildenafil Citrat, sastojak leka koji je dostupan u formi gela. Posle velikog uspeha Kamagra tableta, farmaceutski gigant Ajanta sa sedistem u Indiji, odlučio je da razvije brend Kamagra Oral Gel, koji je u tečnoj formi, tačnije u formi gela za oralnu upotrebu. Glavni razlog za izum i proizvodnju ovog gela je taj da mnogi korisnici lekova koji se koriste protiv impotencije imaju problem sa gutanjem tableta i velikih kapsula. Kamagra Gel se isporučuje u više aroma: nana, čokolada, banana, pomorandža, mango, jagoda, ananas i vanila. Kamagra Oral Gel je dostupan u kesicama od 100mg a jedno pakovanje sadrži kesice svih navedenih ukusa.
Posle konzumiranja Kamagra Oral Gel se veoma brzo apsorbuje. Korisnici koji ga redovno koriste, prijavili su jako brzu reakciju tela na preparat, u nekim slučajevima je već posle 20 minuta počelo delovanje preparata. Kamagra Gel ima efektivno vreme delovanja od 4 do 6 sati, ali pokazalo se u praksi kod mnogih korisnika da je to vreme delovanja mnogo duže. Ovaj gel je isti kao i svi ostali Kamagra proizvodi i blokira PDA tip 5 inhibitor, hemikaliju koja je odgovorna za gubitak erekcije. Ako je PDA5 blokiran onda je protok krvi sigurno dovoljno dobar za stabilnu erekciju u muškom polnom organu. Ovaj preparat deluje tako što proširuje krvne sudove u telu, a posebno sa naglaskom oko genitalnih delova. Ovo zauzvrat omogućava jaču prokrvljenost usled čega dolazi do postizanja i održavanja jake erekcije. Seksualni odnos sa Kamagra Oral Gelom traje koliko vi želite, jer proizvod otklanja sve probleme sa prevremenom ejakulacijom od koje pati veliki broj muškaraca.
NAPOMENA: Kamagra Oral Gel nije afrodizijak i potrebna je stimulacija da bi došlo do erekcije.
Upotreba Kamagra gela.
Kamagra Gel je najpoznatiji i najbolji preparat koji se koristi protiv erektilne disfunkcije i koji se uzima oralno za održavanje erekcije. Kamagra Gel deluje tako što proširuje arterije tako da one mogu da dovedu više krvi u penis nego to je uobičajeno. Ovo omogućava da penis postane čvrst i erekcija može da traje i preko četiri sata.
RAZLOZI ZA UZIMANJE KAMAGRA GELA:
cGPM vodi do većeg opuštanja mišića i do većeg priliva krvi u penis Preparat svoju punu snagu pokazuje 1 sat po konzumaciji, mada se efekti mogu primetiti i ranije (25 min). Ovaj preparat popijte sa velikom čašom vode Dostupan je u sedam raličitih voćnih ukusa Nema potrebe za gutanjem velikih kapsula ili tableta Efektivno vreme trajanja preparata je 4-6 sati Izbegavajte obilne i masne obroke pre uzimanja preparata.
Preporučena doza je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti). lako je kod starijih muškaraca slobodna koncentracija leka u plazmi viša za oko 40% od odgovarajuće koncentracije leka kod mladih i zdravih dobrovoljaca (18-65 godina), učestalost neželjenih dejstava leka nije povećana.
NAČIN PRIMENE KAMAGRE U GELU.
Bezbedna konzumacija Kamagra Gela na dnevnoj bazi (24h) je 100 mg tj. jedna kesica.
UPOZORENJA.
Kamagra Oral Gel NIJE pogodan za svakoga!
Konzumiranje alkohola će oslabiti dejstvo preparata. Ako primetite bilo kakve promene u vašem vidnom polju posle uzimanja leka, odmah se javite vašem doktoru.
Pacijenti koji su pod terapijom i koji su imali istorijat bolesti za sledeća zdravstvena stanja, trebali bi da konsultuju svog doktora pre uzimanja Kamagra Gela: bolesti srca i kardio vaskularna oboljenja uključujući stenozu aorte, idiopatsku subaortsku hipertrofičnu stenozu i opštu opstrukciju odliva krvi iz komora, infarkt, infarkt miokarda (srčani udar) ili ozbiljna aritmija, koronarna arterijska bolest koju izaziva nestabilna angina, bolesti koje su povezane sa visokim pritiskom uključujući hipertenziju i hipotenziju, retinitis pigmentosa (genetičko oboljenje retine), anemija, AIDS (SIDA), osobe koje su primile organ od donora.
Pacijenti koji primaju sledeće terapije ili piju sledeće navedene lekove NE BI TREBALO da uzimaju Kamagra Gel: nitroglicerinski lekovi, nitroprusidski lekovi, Amil Nitrat, lekovi koje koriste osobe koje su primile organ od donora, Azol anti fungani lekovi koji se uzimaju oralno.
NEŽELJENI EFEKTI.
S vremena na vreme korisnici koji uzimaju Kamagra Oral Gel mogu da dožive određene neželjene efekte.
Uobičajeni mogući propratni efekti su: crvenilo u licu ili preveliko ushićenje, glavobolja, začepljen nos, suve oči, blaga mučnina. Ovi neželjeni propratni efekti su povezani sa dehidracijom i obično se umanjuju ili skroz nestaju posle uzimanja jedne veće čaše vode.
Ređi propratni efekti su: blago zamućen vid, blago plavetnilo u vidnom polju, osetljivost na svetlo. Navedeni propratni efekti nisu opasni i smanjuju se i nestaju kako se vaše telo bude privikavalo na preparat. Korisnici koji imaju gore navedene simptome, generalno, ne moraju da prestanu da uzimaju Kamagra Gel.
OZBILJNI NEŽELJENI EFEKTI (neuobičajeni)
Retki i neuobičajeni neželjeni efekti su: erekcija koja traje duže od 4 sata (PRIJAPIZAM – iznenadna, neprovocirana, neželjena bolna erekcija koja traje duže od nekoliko sati), opasno smanjenje ili potpuni gubitak sluha.
Iako su ozbiljni neželjeni efekti retki, ako osetite bilo koji od gore navedenih OZBILJNIH NEŽELJENIH EFEKATA, prestanite da uzimate ovaj preparat i ODMAH POTRAŽITE MEDICINSKU POMOĆ!