michael schaap vpro

Michael Schaap is boos over zijn besnijdenis. Hij werd na een felle discussie binnen zijn familie na acht maanden besneden. Zijn moeder heeft toen een brief aan hem geschreven die de eerste aanzet vormde voor deze uitzending.

In het derde (en helaas laatste) seizoen van De Hokjesman begeeft volkenkundige Michael Schaap zich in de leefwereld van professoren, lesbiennes en Rotterdammers.

Michael Schaap van het vpro-programma De hokjesman ging anderhalf jaar lang in Dijk en Duin op onderzoek naar de leefwereld van ‘De Geesteszieken’. Een zorgvuldig gekozen naam, want Schaap weigert ze cliënten te noemen. “Zo noem je klanten van een supermarkt,” stelt hij, en hij gebruikt dus liever het woord patiënt.

macdocman privé Skip navigation

Michael Schaap maakte voor de VPRO de succesvolle serie De Hokjesman, de gedoodverfde winnaar van de televisieprijs de Nipkowschijf. Hij won hem niet, de tandeloze Daily Show-kopie Zondag met Lubach streek met de eer.

Visualizza il profilo di Michael Schaap su LinkedIn, la più grande comunità professionale al mondo. Michael ha indicato 11 esperienze lavorative sul suo profilo. Guarda il profilo completo su LinkedIn e scopri i collegamenti di Michael e le offerte di lavoro presso aziende simili.

Michael Schaap is on Facebook. Join Facebook to connect with Michael Schaap and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes

Nieuws. Programmamaker Michael Schaap windt zich er in een interview met HP/De Tijd (betaald, via Blendle) over op dat ‘fatsoensrakkers’ de VPRO hebben overgenomen, en er niet meer genoeg geld en ruimte is om authentiek en autonoom te zijn.

View Michael Schaap’s profile on LinkedIn, the worlds largest professional community. Michael has 11 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Michael’s connections and jobs at similar companies.

Op woensdag 2 december, tussen 20:30 uur en 21:25 uur, presenteert de VPRO via Nederland 3 in de reeks 3Doc de film De Viagraman een documentaire van Michael Schaap over de revolutionaire blauwe pil die een decennium geleden — na de gebruikelijke testfase — …

Michael Schaap als De Hokjesman Michael Schaap ( Amsterdam , 10 september 1968 [bron?] ) is een Nederlands documentairemaker , programmamaker en regisseur. Hij studeerde in 1988-1991 aan de Universiteit van Amsterdam en in 1991-1996 aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten .

Michael Schaap als De Hokjesman Michael Schaap ( Amsterdam , 10 september 1968 [bron?] ) is een Nederlands documentairemaker , programmamaker en regisseur. Hij studeerde in 1988-1991 aan de Universiteit van Amsterdam en in 1991-1996 aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten .

View Michael Schaap’s profile on LinkedIn, the worlds largest professional community. Michael has 11 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Michael’s

De Hokjesman is een Nederlands televisieprogramma van de VPRO van programmamaker Michael Schaap, gepresenteerd door hemzelf en Jurjen Blick als man achter de schermen. De "hokjesman" is gefascineerd door de heersende hokjesgeest in Nederland versus daarbuiten, terwijl de Nederlandse samenleving verre van homogeen is.