Rosenrot Naturens Viagra

Chili: Ger en endorfinkick. Chili påverkar även slemhinnorna och underlivet på ett positivt sätt.
Muskotnöt: Populär krydda i Europa redan på 1500-talet. Har stimulerande och berusande effekt. Den innehåller erotiskt stimulerande eteriska oljor.
Persilja: I rötterna till denna kryddväxt finns det 0,2 procent eteriska oljor. Och i bladen upp till 6 procent. Oljan stimulerar urinvägarna och urinblåsan och är därmed sexuellt stimulerande. Innehåller persilja en mix av vitaminer och mineraler.
Peppar: Denna starka krydda verkar smärtlindrande, anticeptiskt, kramplösande och stabiliserande på blodomloppet. Den erotiskt stegrande effekten kommer från halten eteriska oljor.
Selleri: Varför just denna oansenliga växt alltid har ansetts som ett hyperpotent kärleksmedel har länge varit oklart. Kanske beror det på dess höga innehåll livsviktiga mineraler och vitaminer. Eller på substansen som kan göra en avspänd och lugn. Mer övertygande är att selleri innehåller hormonliknande substanser som liknar de som är sexuellt lockande.
Nu kan du fixa ditt eget sexmedel på naturlig väg.
Aftonbladet Hälsa har listat de mest lusthöjande kryddorna och frukterna.
Kommer ni ihåg filmen ”Kärlek het som chili”? Piffa till ditt eget kök med exotiska och spännande ingredienser. Använd rätt kryddor och blanda i rätt grönsaker så får du fart på kärlekslivet.
Att mat och sex hör ihop kanske inte kommer som något nyhet. Kanske har du själv sagt till din älskade någon gång: Du ser så god ut att jag skulle kunna äta upp dig!
Vi måste lära oss att njuta och att aktivera alla våra fem sinnen. Lukt, känsel, smak, syn och hörsel.
Kosten är väldigt viktig för kärlekslivet. Vi behöver en allsidig näringsrik kost. För mycket av det ena eller det andra gör oss tröga och inte lika lustfyllda. Även de högt prisade kolhydraterna som vi finner i nudlar, potatis, bröd och ris är riskabla som kärleksmedel. De gör oss mätta och tillfredsställda istället för heta och hungriga. Då är det bättre med kött, fisk, musslor och andra skaldjur som är tillagade med lite fett och mycket grönsaker. De livsmedel som har störst effekt på sexlivet är örter och grönsaker. Förutom listan här nedan är även pepparrot, senap, basilika, ingefära och vitlök lust-höjande livsmedel.
Andra naturmedel som påverkar sexlivet.
– afrodisiakum för att öka både mannens och kvinnans njutning.
– stimulerar kroppen fysiskt och därmed anses kunna öka den sexuella förmågan.
Patchouli: – eterisk olja som i bad eller parfym anses ha lusthöjande verkan.
– allmänt uppiggande, har ökad effekt på blodflödet och även på svällkroppar i penis.
– eterisk olja som kan ha lust-höjande effekt.
– Stimulerar och ger energi. Verkar långsiktigt.
– Innehåller adaptogener som sägs öka sexlusten.
– Används mot godartade prostatabesvär. Ger även ökad sexuell förmåga.
– Undersökningar visar att spermiernas rörlighet ökar.
– Studier visar att selen ökar antalet spermier.
”Jag fick intensivare.
orgasmer med rosenrot”
Sätt fart på kärlekslivet med naturens eget Viag-ra.
Ylva Franzén, erotikpedagog, har funnit det bästa naturmedlet för ökad lust.
– Jag fick en mer ohämmad upplevelse och intensivare orgasmer, säger hon.
Efter att ha provat ett flertal olika mediciner och naturläkemedel har Ylva funnit det ultimata medlet, rosenroten. Rosenroten ökar lusten hos både kvinnor och män. Det är ett naturpreparat som inte ger några bieffekter. Innan Ylva presenterar sina medel och metoder för sina kursdeltagare prövar hon alltid det själv med sin man först. De har för övrigt ett bra samliv.
– Av rosenroten kände jag att lusten till förförelse växte. Jag blev flirtig, vågad, mjuk och villig och jag var helt inställd på att ha sex, säger Ylva Franzén.
Ylva Franzén, som är Sveriges enda erotikpedagog, lär män och kvinnor att älska bättre.
Det största problemet i förhållanden i dag verkar vara tiden. Hur ska den räcka till och framförallt, hur ska den räcka ända in i sängkammaren? Och med stressen för tiden föds olusten till sex.
För att få den bästa effekten av ”roten” ska man ta tre till fyra tabletter en till två timmar innan det är dags för de amorösa lekarna.
Detta aktiverar kroppens eget lusthormon som i sin tur sänder signaler direkt ut i blodet. Hos kvinnor blir blygdläpparna, klitoris, bröstvårtorna och slidan känsligare. Medan hos mannen påverkas blodgenomströmningen så att penis blir styvare.